Step by StepКонкурсиПринцеса Буковини 2004

Принцеса Буковини 2004

Принцеса Буковини 2004
Принцеса Буковини 2004

Учасницями фестивалю “Принцеса Буковини 2003” були переважно діти з модельної агенції “ Step by Step ”. Та вже у 2004 році, із агенції було тільки двоє, решта – діти, батьки яких хотіли побачити своє чадо на сцені Музично-драматичного театру ім..О. Кобилянської.

До складу журі цього разу увійшли тільки жінки та дівчатка (Міні міс – переможниці попередніх конкурсів та фестивалів).

Глядачі бурхливо реагували на “Національний вихід” та “Пеппі Довгапанчоха” . Ці два конкурси давали можливість дівчаткам максимально перевтілитись. Багатий красою національний одяг підкреслював не тільки їхню красу та безпосередність, але й патріотизм до рідної землі. А одяг від Пеппі продемонстрував кумедність учасниць і ще раз довів, незважаючи на участь у серйозних конкурсах, вони – діти!

Взагалі-то, перемогли усі учасниці фестивалю. Адже номінацій було стільки, скільки дівчат – п”ятнадцять. Але найпрестижніші з них:

• І принцеса Буковини 2004 – Анастасія Сандулович

• ІІ принцеса Буковини 2004 – Олександра Мартинюк

• ІІІ принцеса Буковини 2004 – Світлана Приказка

• І V принцеса Буковини 2004 – Тетяна Трохименко

Завдяки своїй перемозі, у березні 2005 року Каріна Клим братиме участь у конкурсі “Міні міс Буковини 2005” , і якщо пощастить стати “Маленькою міс Буковини 2005” , то змагатиметься за першість у фестивалі “Міні міс Україна 2005” , який відбудеться у Чернівцях.