Step by StepКонкурсиТоп модель 2004

Топ модель 2004

Топ модель 2004
Топ модель 2004
Топ модель 2004
Топ модель 2004
Топ модель 2004
Топ модель 2004
Топ модель 2004
Топ модель 2004
Топ модель 2004
Топ модель 2004
Топ модель 2004

У кожного з нас рік закінчується по-своєму. Особливо запам'ятовуються останні дні перед Новим роком: передсвяткова метушня, приємні турботи вибору подарунків, запрошення гостей на свято... А чотирнадцятьом молодим буковинкам останні дні 2004 року подарували незабутнє свято – конкурс “Top Model-2004”.

Уже за традицією конкурс краси модельна агенція “Step by Step” проводила в одній з найкрасивіших споруд Буковини – обласному музично-драматичному театрі ім. О.Кобилянської. Напевно, ще ніколи сцена нашого театру на один зимовий вечір не перетворювалася в куточок тропічних Гавайських островів, де пришвартувався старий піратський корабель. Атмосфера новорічних і різдвяних свят подарувала відчуття чаклунства і, здається, додала конкурсанткам впевненості у своїх силах. Незважаючи на юний вік (13-17років) і відсутність професіоналізму, що приходить з досвідом, дівчатка-конкурсантки були неперевершеними у всіх конкурсних виходах. Чудові сценічні костюми, продумана і чітко налагоджена конкурсна програма, незвичайне оформлення сцени і професійний музичний супровід іноді змушували забувати про те, що це феєричне свято є ще й конкурсом. Напевно, і самі учасниці і багато хто з глядачів засмутилися, коли було оголошено останній вихід у вечірніх сукнях і журі було готове назвати переможниць. Але конкурс є конкурс і в ньому завжди повинен бути переможець, точніше – переможниця. Отже:

“ Топ-модель 2004 ” - Катерина Каралаш.

“ І – а віце Топ-модель – Христина Семенюк

“ІІ – а віце Топ-модель” - Ірина Овсяннікова

“ІІІ – я віце Топ-модель - Яна Пантя

“ І V – а віце Топ-модель “ – Ганна Крупенна

Організатор конкурсу “Top Model-2004”, директор МА “Step by Step” Ірина Коцур після конкурсу сказала, що головної своєї мети вони досягли: це свято запам'ятається дівчаткам назавжди. І як би не склалося в конкурсанток життя в майбутньому, спогад про участь у “Top Model-2004”, досвід, придбаний під час конкурсу, нові подруги, оплески глядачів залишаться з ними назавжди. Ну, а у переможниці все тільки розпочинається – попереду “Top Model Ukrain е-2005”.