Step by StepНовини«Мінісвіт краси Буковини 2016»!

«Мінісвіт краси Буковини 2016»!

«Мінісвіт краси Буковини 2016»!

У Чернівцях визначили переможниць щорічного дитячого фестивалю-конкурсу «Міні світ краси Буковини 2016».

Традиційно у листопаді на сцені Чернівецького обласного муздрамтеатру імені О.Кобилянської відбувається грандіозне феєричне дійство – дитячий фестиваль-конкурс «Міні світ краси Буковини 2016».

Цього року він пройшов в рамках святкування 15-річчя дитячої агенції ТМ «Step by Step. У баталії «Міні Світ краси Буковини 2016» символічно взяли участь 15 маленьких та юних красунечок. Змагалися вони за перемогу у трьох вікових категоріях: 5-7 років, 8-10 та 11-12 років. Червона доріжка, фотозони, кульки та солодощі, грандіозний концер юних зірочок, танцювальних і вокальних колективів, нові декорації, костюми та неймовірні постановки. А ще, з нагоди ювілею «Step by Step» в залі Драмтеатру серед глядачів розіграли путівку до романтичної Венеції від туристичної агенції Марії Драпатої.Генеральним призовим партнером конкурсу виступила – будівельна компанія «City of dreams».

Гран-прі у трьох вікових категоріях вибороли: Світлана Винту м.Новоселиця, Ніколь Пилипяк та Анастасія Горобієвська з Чернівців . Маленькою Принцесою Буковини стала чернівчанка Ельфріда Піліпосян, титул Принцеса Буковини 2016 виборола Ірина Боднарюк з Глибоцького району. А корону Маленької королеви одягнула чернівчанка Марія Лікар.

Саме вони і представлятимуть Чернівці на 12-му Всеукраїнському фестивалі -конкурсі «Міні Світ краси України 2017» на початку червня у Чернівцях, обличчям якого стане чернівчанка - Маленька королева України 2016, ведуча юнацької програми «Фейс-контроль» Наталія Бойчук.