Step by StepНовиниСвяткування 11-го фестивалю конкурсу "Мінісвіт краси України 2016"

Святкування 11-го фестивалю конкурсу "Мінісвіт краси України 2016"

Святкування 11-го фестивалю конкурсу "Мінісвіт краси України 2016"

Грандіозне видовище із новою програмою та головними дійовими особами – юними та маленькими красунями з усієї країни відбудеться 5 червня в Літньому театрі. Цього року 11-ий фестиваль-конкурс «Міні світ краси України 2016» пройде в рамках святкування 15 річчя дитячої агенції Step by Step.

Неймовірне шоу краси і талантів, нові декорації, вишукані костюми, зіркове журі у складі відомих українських хореографів, дизайнерів, спортсменів, співаків і телеведучих, червона доріжка, фотосесії, море повітряних кульок та солодощів. За годину до початку для вас і ваших дітей захоплююче шоу столичних ходулістів в образах казкових героїв, виставки дитячих мистецьких робіт, ігри з аніматорами, малюнки на асфальті, концерт юних виконавців і це ще далеко не все що готують для вас організатори.

Проведіть недільний день 5-ого червня з нами та підтримайте представниць нашого краю і всіх юних красунь, які вже 29 травня зїдуться до Чернівців щоб позмагатися за головні корони 2016 року. А допомагати маленьким та юним красуням протягом тижня, давати свої поради, відвідувати екскурсійні, розважальні програми та офіційні зустрічі будуть вже знайомі вам чернівчанки переможниці конкурсу 2015 року – Маленька принцеса України Юлія Віщук та Юна Принцеса України Діана Ілащук.

Ведучі конкурсу – телеведучий каналу М1 Нікіта Добринін та незмінна ведуча усіх заходів Step by Step - Анастасія Ілащук.